Gården

Gaarden000

Indkørsel til gården

På Holmsland, som ligger mellem Ringkøbing og Vesterhavet, er der fra gammel tid registreret en del såkaldte bebyggelser:

Bollerup
Bøndergårde
Esbogårde
Gammelsogn
Harbogårde*
Ledgårde

Mogensgårde
Strandgård

* Harbogårde er altså navnet på en af de oprindelige bebyggelser på Holmsland. Harbogårdene lå ved landevejen, der førte fra Ringkøbing mod Søndervig.

I dag bruger vi navnet Harbogårde til at beskrive vores bolig og de tilhørende ferielejligheder.

Gården har i 5 generationer indtil 2020 været ejet af familien Bjerg.
I 2020 flyttede vi – Simone og Einar – fra Tyskland til Danmark og fik hermed lov til at starte som første generation på ejendommen. Med den fødsel af vores datter Ida har vi startet med den anden generation nu. Det glæder vi os rigtig meget over, og vi håber naturligvis, at vi kan videreføre Harbogaarde i lige så mange generationer.

Harbogaarde er en gammel stråtækt gård med fire længer omkring en stenbelagt gårdsplads.

Vores store og små gæster må nyde den store have med blomster og legeplads, hvor der bl.a. findes en stor gynge, sandkasse og trampolin.
I den store stald er der – for børn – desuden vejruafhængige legemuligheder med bl.a. bordfodbold, et legehjørne og små køretøjer.

Også firbenede gæster er velkomne.

Da vi igen har dyr på gården, er der både høns, kaniner og heste, og vore gæster må gerne, efter aftale med os, være med til at passe dem.

vores-gaard

Herunder ses en række billeder fra gården og haven:

  • kaniner